top of page
Logo bela .png

Se radi pustite razvajati ob dobri hrani, pijači in ste radi v dobri družbi? Kolektiv natakarjev in kuharjev ter ostalo osebje na našem ranču, smo pravšnji da se nam prepustite, kajti ne bomo Vas razočarali.

V gostinskem delu je našim gostom na voljo 290 sedežev, od tega 120 sedežev v restavraciji, 35 v letno-zimskem vrtu, 35 v Western clubu, 50 na terasi in 50 na sladolednem vrtu. Nobena skrivnost ni, da vam vrhunski kuharji v naši ranč kuhinji poleg klasičnih jedi in jedi po naročilu pripravijo tudi jedi za gurmane. Posladkate se lahko z paleto različnih sladoledov, sadnih kup in raznih drugih sladic. Strežno osebje vam z veseljem pomaga pri izbiri kvalitetnih vin znanih slovenskih vinogradnikov, ki sodijo h kulinaričnim dobrotam.

Po vnaprejšnjem dogovoru organiziramo in pripravimo vse za poročna slavja, piknike, praznovanja ob posebnih priložnostih. Presenetite vaše domače ali poslovne partnerje v prijetnem ambientu Hotela Burger Veniše. Na željo zagotovimo popolno zasebnost zaključenim družbam. Prostor imamo tudi za glasbeno skupino in ples.

ZA REZERVACIJO IZPOLNITE KONTAKTNI OBRAZEC ALI POKLIČITE NA  041 698 424

Hvala za sporočilo

zorjeno-meso-clanek_edited-cut.jpg

Veniše,Hrana,Ranč,Burger,Hotel

bottom of page